Tuesday, 20 October 2015

Obuse Eyebrow Powder

Obuse eyebrow powder 3 in 1 
RM12.00 per palette
Ada 3 warna dalam 1 palette.  Warna coklat terang, coklat gelap dan hitam.


Ada juga dapat sekali dengan berus mini
Berus yang senget tu dipakai untuk lukis kening
Berus yang bulat tu boleh guna nak blend untuk pakai jadi eyeshadow smokey eyes


Tutorial eyebrow




Perbezaan ketara apabila pakai obuse eyebrow





Tuesday, 29 September 2015

MN Eyebrow Concealer Pencil 2 in 1





Eyebrow concealer pencil 2 in 1
Concealer dan eyebrow dalam 1 pensil
Ada pilihan warna coklat atau hitam
Mudah digunakan dan warna yang cantik

RM4.00 sebatang
*** tak termasuk kos pos

Boleh juga lawati page saya yang lain
Facebook:> Zana Zakaria
Facebook fan page:> Pemborong Kosmetik Kz 
Insta:> Myshoppingland
Google+:> Myshoppingland
Whatsapp:> 012 203 1661

Saturday, 12 September 2015

Blouse Muslimah Super Comfy

Blouse muslimah + nursing
Harga > RM48.00 sehelai
KELEBIHAN>>
# mesra wuduk
# ada butang di dada
# belah di kiri kanan blouse
# hujung lengan mesra wuduk
# fabrik yang sangat selesa

Wednesday, 9 September 2015

Eyeshadow Blossom Complete Set


Set Lengkap Dalam Pouch yang Cantik
Set ini terdiri daripada:- 
18 warna eyeshadow
sedikit glitter dan cantik warna nya
senang nak blend 
warna tahan lama
warna pekat

Blusher dan Shading

Compact Powder

3 warna lipstick

Cermin

Berus Mini

Harga >> RM20.00 tak termasuk kos pos

Ada 3 set pilihan seperti gambar di bawah

SET 1

SET 2

SET 3




Wednesday, 2 September 2015

Thursday, 18 June 2015

Hamper Aidilfitri Gift Sets

Aidilfitri Gift Sets

Menjadi rutin setiap kali Ramadhan menjelma, hamper aidilfitri juga menjelma.  Hamper pada tahun ini lebih eksklusif dan anggun menepati citarasa semua.




















Tuesday, 16 June 2015

Ramadhan Gift Sets

Hamper Ramadhan Gift Sets

Sedang di bulan Ramadhan mulia ni mesti kita iftar dengan rakan-rakan baik atau rakan perniagaan, atau mungkin juga dengan para pembekal bagi yang berniaga, iftar bersama keluarga bakal mertua memang sesuai la bawa hamper sebagai tanda terima kasih dan kasih sayang.

Siapa yang tak suka mendapat hadiah kan dah tu hadiah nya sangat bermakna dan cantik.  Mesti si penerima akan ingat sampai bila-bila dan senyum ketika menerimanya.

Jadi dengan hamper kami yang berkualiti dan eksklusif bersempena Ramadhan ini.
Boleh dijadikan sebagai hadiah tanda terima kasih , penghargaan, lambang kekeluargaan pada para pelanggan, kawan-kawan, teman istimewa dan lain-lain2 pada bulan mulia..

Boleh whatsapp 0122031661 untuk sebarang pertanyaan.. 

Facebook: Zana Zakaria
Instagram:  
Blog:  http://myshoppingland.blogspot.com/ 
Whatsapp: 0122031661

#hamper #hamperramadhan #hamperraya #hamperlebaran #hampercantik #hampereksklusif #hamperkurma #dateshamper #ramadhangiftsets #sethamperramadhan #sethamperraya #hadiah #hampermurah #hamperlawa #hamperramadhan2015 #hamper2015


Facebook: Zana Zakaria
Instagram:  
Blog:  http://myshoppingland.blogspot.com/ 
Whatsapp: 0122031661