Sunday, 21 October 2012

Pemborong Kosmetik kz

Dapatkan barangan solekan pada harga murah di lama fb kami:- https://www.facebook.com/pages/Pemborong-Kosmetik-KZ/286345334782652

Berikut diantara barangan yang dijual pada harga borong juga boleh dibeli satu-satu.





Sunday, 7 October 2012

Eye Base Cream

nak jadikan eyeshadow tahan lama dan tampak cantik menarik senang sahaja, pakaikan dimata eyebase seperti berikut langkah nya senang aje.. tempek 3 titik mengikut gambar ni pastu blend sampai rata, dah kering (sekejap jer) barulah pakai eyeshadow, lihat lah hasil nya nanti pasti puas hati dengan kecantikan warna dimata anda.. jum cuba



pakai berus pun boleh juga
untuk pesanan belian sila kunjungi kami di

Monday, 1 October 2012

BB Cream Island Girl Baviphat

dah lama benar x update blog ni naik bersarang labah-labah.. jadi pada malam ni berteman kan lampu neon cheewah.. xde, saya nak memperkenalkan produk baru yang ada di page pemborong saya ni..
ni dia BB Cream dari Baviphat hanya rm21.00 per unit
dipakai sebagai makeup base sebelum memakai foundation untuk hasil yang lebih lembut, licin, gebu dan menarik... juga boleh dibeli pada harga borong, untuk keterangan lanjut boleh layari fb borong saya di https://www.facebook.com/pages/Pemborong-Kosmetik-KZ/286345334782652

sebagai alternatif ia juga diguna untuk menutup parut dan cela dimuka.. senangkan

kalau nak sms pun boleh.. 017 657 2060

Tuesday, 18 September 2012

Produk Susu Beras

Dihasilkan dari ekstrak susu beras yang asli & bermutu tinggi


Kebaikan
- Mencerahkan kulit secara semulajadi
- Kulit menjadi tegang & gebu
- Menanggalkan kotoran dan solekan dengan efektif
- Menanggalkan sel kulit mati & membantu mengurangkan jerawat


Krim Pencuci Muka Susu Beras 180ml

Kaya dengan Vitamin E & Collagen
HARGA SEUNIT:- RM15.00

Untuk order sms ke 017 657 2060

Tuesday, 11 September 2012

Cara Senang Belajar Mekap/Solekan


kepada yang berminat nak bersolek tapi kurang arif cara pemakaian dan teknik nya, apa kata sama-sama kita belajar solekan di page kami https://www.facebook.com/pages/Pemborong-Kosmetik-KZ/286345334782652

salah satu cara solekan sperti dibawah.............

solekan untuk eyeliner warna

smokey blue eyes
smokey green eyes

cara pakai bulu mata palsu


jadi tunggu apa lagi, jum belajar solekan di page kami https://www.facebook.com/pages/Pemborong-Kosmetik-KZ/286345334782652

Sunday, 9 September 2012

Eyeshadow Miss Rose 2 in 1

7 warna menarik dari Miss Rose berserta bonus blusher

dapatkan pada harga yang murah
harga seunit:~  RM10.00
cara membuat pesanan 
PENTING!! Sila senaraikan produk yang ingin dibeli.
Sila berikan kami maklumat anda seperti berikut:
1. Nama
2. Alamat
3. No Tel
4. Produk 
5. Butiran bayaran

Kos Pos Laju/Penghantaran
Kadar pos: Semenanjung RM6.00
Kadar pos Sabah/Sarawak RM10.00

Harap maklum bahawa penghantaran adalah setiap Isnin hingga Jumaat sahaja.


Thursday, 6 September 2012

Eyeshadow Miss Rose 36 Warna



Kiss Beauty 36 Color Baked Eyeshadow
Sangat sesuai untuk makeup artist dan juga mak andam, namun bagi pengemar solekan juga sesuai kerana set ini dijual pada harga yang berpatutan dan boleh dimiliki oleh semua lapisan masyarakat.

Harga Seunit:  RM30.00

Harga Borong: 
Ambil 3 unit pada harga RM28.00 seunit
Ambil 6 unit pada harga RM25.00 seunit

Pesanan sila sms ke 017 657 2060 atau PM ke https://www.facebook.com/pages/Pemborong-Kosmetik-KZ/286345334782652

Tuesday, 4 September 2012

Jualan Kosmetik Borong

Harap maklum bermula dari saat ini kami akan menjual barangan kosmetik borong secara berperingkat. Ini bermakna sedikit demi sedikit barangan yang lama ditukar harga kepada harga borong dengan minimum order 3 unit bagi setiap satu produk.  Namun begitu anda juga layak mendapatkan harga borong apabila membuat pembelian sebanyak rm150.00 ke atas bagi item yang berbeza. Maknanya semua barangan akan dijual pada harga yang murah yeay!!

Tidak semestinya kena beli banyak-bannyak, nak beli 1 jer pun boleh diterima akan tetapi harga tidak mengikut harga borong dan yang paling best, harganya masih rendah dan menjimatkan.

Sudikan melihat sendiri koleksi album kami di https://www.facebook.com/pages/Pemborong-Kosmetik-KZ/286345334782652

sebagai contoh barangan yang kami ada seperti berikut

 

 

   

Cara membuat pesanan:~
Sila senaraikan produk yang ingin dibeli. 
Harap maklum bahawa penghantaran adalah setiap Isnin hingga Jumaat sahaja.
Sertakan butiran pembelian seperti berikut:
1. Nama 2. Alamat 3. No Tel 4. Produk 5. Butiran bayaran

Kos Pos Laju/Penghantaran adalah dibiayai oleh pembeli pada kadar tetap iaitu
~ Kadar pos: Semenanjung RM6.00
~ Kadar pos Sabah/Sarawak RM10.00

Bayaran Kepada:-
Nama : Suzana Zakaria
CIMB : 14630006591520 RHB : 11412900233727
Maybank : 164799125216

Produk hanya akan dikirim apabila bayaran penuh diterima.Sila berikan butiran bayaran yang dibuat, nama penuh, alamat dan no telefon sebagai rujukan pengeposan.

Terima kasih,
Zana Zakaria. mobile: 017 657 2060 e-mail: ciaozana79@hotmail.com

Monday, 27 August 2012

Jualan Penghabisan Stok

Sah selagi stok masih ada!!
RM10.00 seunit__Jumlah Stok: 01__Kod: 02

RM10.00 seunit__Jumlah Stok: 01__Kod: 03

RM10.00 seunit__Jumlah Stok: 01__Kod: 06

Tuesday, 14 August 2012

Pemborong dan Pengedar Barangan Kosmetik

Pemborong Kosmetik KZ

Kami menjual pada harga borong/murah bagi pelbagai barangan solek yang mampu dimiliki oleh semua lapisan masyarakat.  Juga kepada yang berminat untuk menjadi ejen atau menjual barangan kosmetik, boleh mendapatkan stok daripada kami pada harga borong!!

Kami akan beroperasi sepenuhnya pada 27.8.2012.  Untuk keterangan lanjut boleh layari facebook kami di https://www.facebook.com/pages/Pemborong-Kosmetik-KZ/286345334782652



Sunday, 5 August 2012

Original Aquara Essence Spray

Original Aquara Essence Spray berfungsi untuk mengekalkan makeup.  Dengan semburan mineral yang bercampur dengan mineral kompleks serta ekstrak bunga lili.  Spray ini mempunyai kebaikan dan diantara kebaikannya adalah seperti berikut:~
Mengekalkan makeup seterusnya makeup sentiasa segar seharian
Memberi keseimbangan warna kulit muka
Melindungi kulit daripada pencemaran sekeliling dan juga pancaran matahari
Memberi kelembutan dan melembabkan kulit

Digunakan sebelum dan selepas selesai memakai makeup dan hasilnya makeup akan lebih tahan lama.  Paling seronoknya ia boleh disembur berulang kali untuk mendapatkan kesegaran muka yang berpanjangan.


untuk sebarang tempahan sudi lah jenguk di facebook saya:>>

Tuesday, 31 July 2012

Naturactor Foundation

Foundation yang gebu, ringan, senang dipakai dan yang paling penting menjimatkan

Promosi Raya kini hanya RM33.00 seunit
Tarikh akhir untuk order adalah 5 Ogos 2012 Sabtu
 
~~Kelebihan foundation ini~~
~ sesuai untuk semua jenis kulit
~ tidak berminyak
~ mampu menutup pegmentasi, parut, cela dan jerawat
~ melindungi kulit dari sinar UV
~ tahan lama sehingga 12 jam
~ sering digunapakai oleh mak andam dan makeup artis professional



~~Sebagai rujukan~~
130:  kulit sangat cerah/kulit putih
140:  kulit cerah
141:  natural beige
150:  kulit gelap 
151: kulit sederhana gelap
152:  sawo matang
153:  shading - mancungkan hidung
171:  concealer dan base


sila order di 017 657 2060 atau facebook https://www.facebook.com/ZanaZakariaSukaMakeUp

Thursday, 26 July 2012

Celak

Celak Kajal Miss Rose:~
Dengan menggunakan celak kajal Miss Rose dapat menghasilkan mekap ala Arabic.. hanya rm10.00 setiap satu.
Order di https://www.facebook.com/ZanaZakariaSukaMakeUp

Saturday, 21 July 2012

Basic Makeup Course

Kepada penduduk Raub
Kelas asas solekan akan diadakan pada 28-7-12 dari pukul 10.00 pagi -2.00 petang
Hanya rm50.00 seorang 

kepada yang berminat boleh hubungi saya
di talian 017 657 2060 atau email ciaozana79@hotmail.com

Cepat!!! Tempat adalah terhad

~~diskaun diberikan untuk barangan solekan terpilih~~
sementara stok masih ada


anda juga boleh layari laman facebook saya di 

Thursday, 19 July 2012

Mari belajar bersolek


Solekan mata menggunakan 3 warna terang.

Apa pandangan anda tentang solekan ini, sememangnya sangat heavy tapi ini sesuai untuk menghadiri dinner, pada pendapat saya solekan ini x sesuai untuk ke pejabat atau majlis di siang hari.. cantik kan solekan begini...

Selanjutnya sila klik  "Like" di page https://www.facebook.com/ZanaZakariaSukaMakeUp


Ramadhan Kareem


Selamat menyambut Ramadhan kepada semua umat Islam.... Semoga kehadiran Ramadhan kali ini lebih bermakna.. Selamat berpuasa
dari

Sunday, 15 July 2012

Korset Pelansingan Badan Charcoal Slimming Sut

Natural Bamboo Charcoal Slimming Suit
1 set - RM58.00 Percuma Pos
2 set - RM54.00 Percuma Pos
3 set - RM50.00 Percuma Pos

Antara kebaikan sut:-
* Mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang
* Membakar lemak berlebihan
* Menaikan dan mengencangkan payudara dan punggung
* Melancarkan peredaran darah dan metabolisme
* Mengurangkan sakit punggung, pinggang dan tulang belakang
* Mengurangkan sakit saat menstruasi
** Pakai 8 jam sehari dan basuh tangan sahaja!! Jemur didalam rumah sahaja!!

Rujukan Saiz:-
S-M:~
Berat 45-60kg, Pinggang < 30 inci, pinggul < 38 inci
L-XL:~
Berat 60-80kg, Pinggang > 30 inci, pinggul >38 inci

Ukuran Badan:-
S-M:~
Hips: 84-98cm,  Waist: 62-76cm,   Weight: 45-65kg
L/XL:~
Hips: 98-110cm,  Waist: 76-86cm,  Weight: 65-95kg


untuk tempahan sila layari https://www.facebook.com/ZanaZakariaSukaMakeUp 
atau
 sms di 017 657 2060

Friday, 13 July 2012

Eyeshadow Miss Rose

Miss Rose Eyeshadow dengan campuran warna menarik dan ceria.  Mempunyai 18 warna yang boleh dicampur menjadi warna yang elegan.  

Kini hanya RM10.00 sahaja, promosi tamat 25 Ogos.


Untuk tempahan sila layari facebook:  https://www.facebook.com/ZanaZakariaSukaMakeUp  
Sms di 017 657 2060