Saturday, 21 December 2013

YEAR END SALE (YES)

Harga ada tertera di setiap gambar dan Tidak termasuk postage
harga tetap pos
+ Semenanjung RM6.00 ATAU
+ Sabah/Sarawak RM10.00
Untuk produk lain boleh rujuk album berikut 
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.547826618634521.1073741862.286345334782652&type=3








Wednesday, 18 December 2013

Eyeliner Gel Miss Rose

Fungsi seperti juga eyeliner pensil cuma yanh membezakan
# ada 2 warna hitam dan brown
# seperti gel atau cream
# senang dipakai dan kelopak mata tak sakit
# waterproof dan tahan lama
Tips:-
Sebelum pakai eyeliner ni cuba pakai compact powder pada kelopak mata dan kemudian baru pakai eyeliner, sedikit sebanyak boleh bantu kurangkan kesan luntur atau lansung tak luntur...
Harga:-
Rm10.00 per pc dan perlu tambah kos pos
+ rm6.00 untuk pos semenanjung atau
+ rm10.00 untuk pos sabah/sarawak
Facebook fanpage:-
Pemborong Kosmetik KZ
Whatsapp/Line/Viber 012 203 1661

Eyeliner/celak

Kini harganya rm1.20 sebatang, tiada pembelian minimum atau tak perlu beli borong pun boleh dapat harga rm1.20 sebatang. Sah sehingga hujung bulan ini, kiranya jualan ajhir tahun la ni..
Seperti eyeliner pensil biasa tapi kelebihannya tak perlu asah. Sebagai bonus ianya juga waterproof, tips untuk elak dr cair Sebelum pakai eyeliner ni cuba pakai compact powder pada kelopak mata dan kemudian baru pakai eyeliner, sedikit sebanyak boleh bantu kurangkan kesan luntur atau lansung tak luntur...
Eyeliner Twist Black or Brown (Boleh campur)
Minimum price rm1.20 sebatang, BEli 1 pun boleh
**sila tambah postage
+ rm6 untuk pos semenanjung atau
+ rm10 untuk pos sabah/sarawak
# anda boleh juga lawati fanpage kami di Pemborong Kosmetik KZ untuk melihat produk lain, terima kasih.

Thursday, 7 November 2013

Blusher Kiss Beauty


KISS BEAUTY 14 BLUSHER 
Harga Seunit: RM30.00 
Harga Borong: 
Ambil 3 pcs RM28.00 seunit 
Ambil 6 pcs dan lebih RM25.00 seunit 
boleh juga rujuk album kami di facebook https://www.facebook.com/media/set/?set=a.547826618634521.1073741862.286345334782652&type=1



Tuesday, 5 November 2013

Benefit Eyebase



EYEBASE BENEFIT
Ada yang tak tahu kegunaan eyebase benefit ni, kalau anda semua nak tahu eyebase digunakan oleh makeup artist sebagai base sebelum apply eyeshadow
Ini bertujuan untuk mendapatkan kesan yang lebih menarik dan cantik lagi
dengan adanya eyebase ni kalau kita blend pun nanti senang jer
eyeshadow pun akan tahan lama dari masa masuk ofis hingga petang
atau pergi function pun tak mudah hilang eyeshadow yang kita pakai

Selain dari itu eyebase benefit ni boleh juga diguna sebagai concealer tau so boleh lah tutup kesan/parut jerawat
atau
boleh juga cover eyebag/lebam dibawah mata anda
mudah kan dan harga nya pun berpatutan dan berbaloi
RM21.00 sahaja dan perlu tambah kos pos samada
$6.00 untuk kos pos Semenanjung Atau
$10.00 untuk kos pos Sabah/Sarawak
jika nak buat pesanan bolehlah sms/whatsapp 012 203 1661 atau




Sunday, 3 November 2013

Promosi Terkini

Promosi untuk hari ini dan esok sahaja!!!
10gm RM18.00 sahaja
Semua kod ada, harga perlu ditambah dengan
+ $6.00 untuk pos Semenanjung ATAU
+ $10.00 untuk pos Sabah/ Sarawak
# PM order di page Facebook-Fanpage:- Pemborong Kosmetik KZ
# Atau sms/whatsapp di 012 203 1661







Monday, 28 October 2013

Marker/Liquid Eyeliner



Marker eyeliner dengan hujung yang tirus dan lembut jadikan kita pakai eyeliner dengan senang dan paling bestnya yang ni waterproof, tahan lama dan murah 

Retail - $8.00 sebatang
Borong - $6.00 sebatang (minimum 3 batang)
+ $6.00 untuk pos semenanjung atau
+ $10.00 untuk pos sabah/sarawak

Order 
boleh sms/whatsapp 012 203 1661
atau lawati fanpage kami di



Friday, 25 October 2013

Shawl pin + kerongsang juntai glamour

Kegilaan dengan pin shawl yang amat comel dan glamour ni, kalau korang nak pkai untuk ke pejabat boleh, bersiar-siar boleh atau nak g dinner atau majlis2 kawen pun sangat sesuai...
Harga cukup murah hanya $5.00 untuk satu pin. Murah je kan... kalau ambil satu set sekali dengan kerongsang juntai.. baru $9.00 per set, berbaloi tau.. order la cepat-cepat sebelum kehabisan stok.

Kalau nk order melalui whatsapp/sms pun boleh 012203161 atau boleh tengok fanpage saya di Pemborong Kosmetik KZ

Sunday, 22 September 2013

Isteri Mangsa Belasahan Suami Dalam Lift




Saksikan video pengakuan si isteri yang kena belasah dengan suaminya dalam lift tempohari... semoga kejadian ini memberi peringatan/panduan bagi semua pihak, pastinya tiap-tiap dugaan pasti ada hikmah disebaliknya..








Saturday, 21 September 2013

Koleksi Singlet Murah-Murah $10.00 sehelai

Kids Corner - Singlet $10.00/pc
Size:- Free Size 1-2 tahun
+ postage Semenanjung $6.00 Atau*
+ postage Sabah/Sarawak $10.00 Atau*
+ jika banyak postage berdasarkan/mengikut berat barang yang dipesan**
Untuk membuat pesanan anda boleh whatsapp/line/viber/sms 012 203 1661 atau boleh lawati fanpage kami di https://www.facebook.com/pages/Pemborong-Kosmetik-KZ/286345334782652



 

 

 

 

 


Thursday, 19 September 2013

Funky Eyeshadow

Koleksi set eyeshadow yang perlu ada dlam simpanan kita, ada 33 warna dan berpadanan la dengan harganya cuma $20.00 bleh mix n match.
Saya pun pakai eyeshadow ni dan senang sekali nak sapu kat mata dengan guna berus eyeshadow. Yang menariknya warnanya terang, pekat dan tahan lama.. jadi jgan tunggu lagi jum order dan cubanya sekarang..

Thursday, 12 September 2013

SALE!!!! Hari Malaysia

Promosi ini adalah sah mengikut terma dan syarat berikut
Semua harga sah sehingga 12:00 tengah malam 16 September 2013 sahaja
Barang yang dipesan hanya akan dipos selepas bayaran penuh diterima
Barang anda akan dipos pada hari Rabu 18 September 2013
Untuk membuat pesanan anda boleh Whatsapp/Line/Viber/SMS 012 2031661
ATAU boleh juga lawati Fanpage kami di link berikut