Monday, 28 October 2013

Marker/Liquid Eyeliner



Marker eyeliner dengan hujung yang tirus dan lembut jadikan kita pakai eyeliner dengan senang dan paling bestnya yang ni waterproof, tahan lama dan murah 

Retail - $8.00 sebatang
Borong - $6.00 sebatang (minimum 3 batang)
+ $6.00 untuk pos semenanjung atau
+ $10.00 untuk pos sabah/sarawak

Order 
boleh sms/whatsapp 012 203 1661
atau lawati fanpage kami di



Friday, 25 October 2013

Shawl pin + kerongsang juntai glamour

Kegilaan dengan pin shawl yang amat comel dan glamour ni, kalau korang nak pkai untuk ke pejabat boleh, bersiar-siar boleh atau nak g dinner atau majlis2 kawen pun sangat sesuai...
Harga cukup murah hanya $5.00 untuk satu pin. Murah je kan... kalau ambil satu set sekali dengan kerongsang juntai.. baru $9.00 per set, berbaloi tau.. order la cepat-cepat sebelum kehabisan stok.

Kalau nk order melalui whatsapp/sms pun boleh 012203161 atau boleh tengok fanpage saya di Pemborong Kosmetik KZ